Blog
Latest posts

Dedektör Derinlik Testi

Dedektörler hakkında herşeyi bulabilirsiniz

  • Gold Racer 56 khz Derin Define Testi
    Gold Racer 56 khz Derin Define Testi

    İleri RACER teknolojisi üzerine kurulan Gold RACER altın aramaları için geliştirilmiş üstün özellikler sunar. 56 kHz çalışma frekansı ile en küçük altın parçacıklarını tespit edebilen Gold RACER dünyadaki altın sahalarında rastlanan zor arazi koşullarının ve mineralli taşların cihaz üzerindeki etkilerini de yok eder.

    Devamını oku
  • Gold Kruzer 61 Khz Derin Define Testi
    Gold Kruzer 61 Khz Derin Define Testi

    Yüksek Performans ve Eşsiz Derinlik Diğer dedektörlerin tespit edemediği, derindeki altın parçacıklarını ve mikro takıları siz çıkartın. 4 Arama Modu Gen (Tüm Metaller) / Hızlı / Derin / Mikro YENİ! E.U.D Fonksiyonu Ekstra Yeraltı Derinliği - Yüksek mineralli taşların altındaki veya sınır derinlikteki küçük altın parçacıklarını tespit edin. 2.4 GHz Kablosuz Kulaklık Dahil* Gecikmesiz kablosuz özgürlüğün tadını çıkartın.

    Devamını oku
  • Garrett Ace Apex Derin Define Testi
    Garrett Ace Apex Derin Define Testi

    Düşük frekanslar genellikle, daha büyük ve daha iletken hedeflerde (yani büyük gümüş paralarda) gelişmiş algılama sağlar. Yüksek frekanslar genellikle daha küçük ve daha az iletken hedefler (yani dövülmüş gümüş paralar, altın külçeler) üzerinde gelişmiş algılama sağlar.

    Devamını oku
  • AU Gold Finder Derin Define Testi
    AU Gold Finder Derin Define Testi

    Au Gold Finder ABD, Afrika , Güney Amerika ve Avustralya’da birçok altın arayıcısı tarafından test edilmiş ve performansı ile tercih edilen altın dedektörü haline gelmiştir. Au Gold Finder’ın paket içeriği 2 su geçirmez DD arama başlığı (13×13 cm ve 26×14 cm), arama başlığı kapakları, kulaklık ve belde kullanım için tasarlanmış kemerden oluşmaktadır.

    Devamını oku
  • Garrett AT Max Derin Define Testi
    Garrett AT Max Derin Define Testi

    İyi hedefleri çöplük hedeflerden ayırt etmek için 44 seviyeli demir ayırımı kullanılabilir.0 - 99 hedef tanımlama numaraları ile hedef cinsi tanımlama imkânı.Kullanıcı demir hedeflerden orta tonlu sinyal seviyesi işitir. İyi hedeflerden çöplük hedeflere göre daha şiddetli sinyal alma özelliği.Her türlü hava koşullarına dayanıklı olarak dizayn edilmiş, Tozlu, nemli, ıslak ortamlarda dahi kullanım imkanı.

    Devamını oku
  • Garrett AT Pro Derin Define Testi
    Garrett AT Pro Derin Define Testi

    Gar­rett'in yeni teknolo­jisi pro­fesy­onel de­fine avcılarına her tip kötü arazi şart­larında dahi madeni par­aları, de­fineleri, hazineleri, de­fine sandıklarını,mücevher­at­ları, ve altın külçelerini bulma imkanı sun­mak­tadır.Su altı kul­lanımına uy­gun.3 me­tre su geçirme­z­lik özelliği.

    Devamını oku
  • Garrett Ace Apex Z-Lynk Derin Define Testi
    Garrett Ace Apex Z-Lynk Derin Define Testi

    6 ADET ALGILAMA MODU + PINPOINT: Zero(Tüm MEtal), COINS(METAL Paralar), US COINS(ABD BOZUK Paraları) (bozuk para simgeleriyle), JEWELRY(Mücevher), RELİCS(DEFİNE Emanetlerİ) ve CUSTOM (ÖZEL MÜŞTERİ PROGRAMI) HI-RESOLUTION (yüksek çözünürlüklü) toprak ZEMİN ayarı : Demirli zeminden tuzlu suya kadar, 175 nokta zemin dengesi çözünürlüğü (Garrett AT Max'taki gibi).

    Devamını oku
  • Garrett AT Gold Derin Define Testi
    Garrett AT Gold Derin Define Testi

    5 x 8 inch PRO-formance Double-D su geçirmez (3 metre) arama başlığı ile su altında kullanabilme imkânı, Yüksek performanslı özel kulaklıklar, Özellikle Tavsiye Edilen Arama – Define Avcılığı, Tek Para Avcılığı, Takı (Mücevherat) Avcılığı, Hazine Avcılığı, Dedektör Yarışmaları, Plajlarda / Kumsalda / Tatlı ve tuzlu Suda Define Avcılığı. 18 kHz'lik arama frekansı ile küçük altın külçelerini (nuggets), mücevherleri, tek paraları ve defineleri bulabilmek için özel olarak tasarlanmıştır.

    Devamını oku
  • Garrett GTI 2500 Derin Define Testi
    Garrett GTI 2500 Derin Define Testi

    Toprak altındaki hedefin Grafiksel Analizi™ (GTA) hedefin iletkenliğini tanımlar. Doğru Dijital Sinyal İşlemcisi™ (DSP) metal ayrımını en mükemmel şekilde yapar. Tarama özelliği™ Arama başlığının süpürme hızına bağlı olarak kıymetli metalin sinyallerini en uygun hale getirir. Toprak Ayarı: otomatiktir ve manuel de ayarlanabilir.

    Devamını oku
  • Garrett GTI 2500 9.5 Derin Define Testi
    Garrett GTI 2500 9.5 Derin Define Testi

    Diğer dedektörlere göre % 50 daha fazla derinlik ve ayrım gücüne sahiptir. Bu oran defalarca çoğu profesyonel defineciler tarafından denenmiş ve onaylanmıştır. 7,2 kHz'lik yeni 9,5 başlığıyla, bilgisayarlı otomatik toprak ayarı ile Garrett GTI 2500 akıllı ve çok yönlü metal dedektörü olarak dünya dedektör listelerinde ilk sıralarda yer almaktadır. 

    Devamını oku
  • Garrett GTI 2500 (SupremePackage) Derin Define Testi
    Garrett GTI 2500 (SupremePackage) Derin Define Testi

    7,2 kHz'lik yeni 9,5 başlığıyla, bilgisayarlı otomatik toprak ayarı ile Garrett GTI 2500 akıllı ve çok yönlü metal dedektörü olarak dünya dedektör listelerinde ilk sıralarda yer almaktadır. Ayrıca, hedefin boyutunu ve derinliğini ekranda bildirme özelliği diğer dedektörlerden ayrılan en büyük özelliğidir. 

    Devamını oku
  • Garrett ATX - 10X12 Derin Define Testi
    Garrett ATX - 10X12 Derin Define Testi

    Garrett'in yeni teknolojisi profesyonel define avcılarına her tip kötü arazi şartlarında dahi madeni paraları, defineleri, hazineleri, define sandıklarını, mücevheratları ve altın külçelerini bulma imkanı sunmaktadır.

    Devamını oku
Showing 13 to 24 of 80 (7 Pages)