Blog
Latest posts

Dedektör Derinlik Testi

Dedektörler hakkında herşeyi bulabilirsiniz

  • Garrett Ace 300i Tek Para Derinlik Testi
    Garrett Ace 300i Tek Para Derinlik Testi

    Tek para avcılığında garrett ace 300i modelinin derinlik testidir. Tabi derinlik gömünün ne kadar eski olduğuyla alakalı olarak daha derin olacaktır. Yeni paralarda (1 TL) 35 cm civarında standart başlıkla derinlik yakalayabileceğiniz güzel bir dedektördür.

    Devamını oku
  • Garrett Ace 300i Derin Define Testi
    Garrett Ace 300i Derin Define Testi

    Büyük nesneler için yapılmıs derinlik testidir. Tabi derinlik gömünün ne kadar eski olduğuyla alakalı olarak daha derin olacaktır. 1 metre 5 cm civarında standart başlıkla derinlik yakalayabileceğiniz güzel bir dedektördür.

    Devamını oku
  • Garrett Ace 400i Tek Para Derinlik Testi
    Garrett Ace 400i Tek Para Derinlik Testi

    Tek para avcılığında garrett ace 400i modelinin derinlik testidir. Tabi derinlik gömünün ne kadar eski olduğuyla alakalı olarak daha derin olacaktır. Yeni paralarda (1 TL) 35 cm civarında standart başlıkla derinlik yakalayabileceğiniz güzel bir dedektördür.

    Devamını oku
  • Garrett Ace 400i Derin Define Testi
    Garrett Ace 400i Derin Define Testi

    Büyük nesneler için yapılmıs derinlik testidir. Tabi derinlik gömünün ne kadar eski olduğuyla alakalı olarak daha derin olacaktır. 1 metre 5 cm civarında standart başlıkla derinlik yakalayabileceğiniz güzel bir dedektördür.

    Devamını oku
  • Simplex + Tek Para Derinlik Testi
    Simplex + Tek Para Derinlik Testi

    Nokta Makro Simplex + modelinin tek para derinlik testidir.Yeni paralarda 45 cm civarında standart başlıkla derinlik yakalayabileceğiniz güzel bir dedektördür.  Tabi derinlik gömünün ne kadar eski olduğuyla alakalı olarak daha derin olacaktır. 

    Devamını oku
  • Simplex + Derin Define Testi
    Simplex + Derin Define Testi

    Büyük nesneler için yapılmıs derinlik testidir.1 metre 5 cm civarında standart başlıkla derinlik yakalayabileceğiniz güzel bir dedektördür. Unutmayalım ki derinlik gömünün ne kadar eski olduğuyla alakalı olarak daha derin olacaktır.

    Devamını oku
  • Anfibio Multi Tek Para Derinlik Testi
    Anfibio Multi Tek Para Derinlik Testi

    Nokta Makro Anfibio Multi modelinin tek para derinlik testidir.Yeni paralarda 40 cm civarında standart başlıkla derinlik yakalayabileceğiniz güzel bir dedektördür.  Unutmayalım ki derinlik gömünün ne kadar eski olduğuyla alakalı olarak daha derin olacaktır. 

    Devamını oku
  • Anfibio Multi Derin Define Testi
    Anfibio Multi Derin Define Testi

    Büyük nesneler için yapılmıs derinlik testidir.1 metre 30 cm civarında standart başlıkla derinlik yakalayabileceğiniz güzel bir dedektördür. Unutmayalım ki derinlik gömünün ne kadar eski olduğuyla alakalı olarak daha derin olacaktır.

    Devamını oku
  • Garret ACE 150 Derin Define Testi
    Garret ACE 150 Derin Define Testi

    Cihazda bulunan Derinlik Göstergesi ile hedefin derinliğini belirleyerek kolay ve hızlı bir şekilde aramaya başlayabilirsiniz..Diğer ACE serisi ürünlerin başlıkları ile uyumludur.Geniş LCD ekran sayesinde hedefin kimlik bilgisini kolaylıkla görebilirsiniz.Geniş LCD ekran üzerinde yer alan pil göstergesi ile anlık pil takibi yapabilirsiniz.

    Devamını oku
  • Garrett ace 200i Derin Define Testi
    Garrett ace 200i Derin Define Testi

    Garrett ACE 200i Dedektör, ilk kez metal algılaması yapmak isteyen yeni başlayanlar için mükemmeldir. Bu Garrett metal dedektörü, cihaza, zeminin altına gömülü belirli metal türüne karşılık gelen bir okuma sağlayan bir Dijital Hedef Kimliği özelliği dahil etmiştir. ACE 200i ayrıca bir hedefin derinliğini belirlemeye yardımcı olabilir ve bunu yaparken kullanıcıya net, anlaşılması kolay hedef sinyaller sağlar. 

    Devamını oku
  • Garret 250 Derin Define Testi
    Garret 250 Derin Define Testi

    Ayrımı bir çok metal dedektöre göre başarılıdır. Derinliği tek para dedektörlerine göre orta seviyelerdedir. 20 - 30 cm derinliklerde tek para aramalarında başarılıdır. Sahillerde, kumsallarda bir çok kişinin elinde Garrett Ace 250 görmenizin sebebi Fiyat / Performans olarak en yüksek puanı alabilen dedektörlerden biri olmasıdır. 

    Devamını oku
  • Garret Euro Ace Derin Define Testi
    Garret Euro Ace Derin Define Testi

    Geliştirilmiş ses özelliği sayesinde demir ve demir olmayan kıymetli metalleri sesli uyarı sistemi sayesinde rahatlıkla ayırt edebilirsiniz.5 farklı Arama Modu ile önceden ayarlanmış standart bir ayarı seçin ya da ayrışımı kendiniz ayarlayın.Metal hedefin derinliğini, sürekli tek para derinlik göstergesi sayesinde anlık takip edin.

    Devamını oku
Showing 1 to 12 of 80 (7 Pages)