Blog
Latest posts

Dedektör Derinlik Testi

Dedektörler hakkında herşeyi bulabilirsiniz

  • DeepHunter 3d Pro Paket Tek Para Derin Define Testi
    DeepHunter 3d Pro Paket Tek Para Derin Define Testi

    Hedef tespitinden sonra alınan rapor ekranında hedefin 3D grafiği ayrıca metal ayrımı görülebilir. Deephunter dedektör mükemmel metal ayrımı sayesinde tespit edilen metalin cinsini altın, değerli, demir ve çelik olarak dört farklı grupta bildirir.

    Devamını oku
  • Okm Exp 4500 Pro Derinlik Testi
    Okm Exp 4500 Pro Derinlik Testi

    Diğer toprak altı görüntüleme cihazlarının aksine eXp 4500 gerçek bir cihazdır. eXp 4500’i sadece bir cihaz olarak görmek cihaza haksızlıktır. Bu teknolojiyle müşteriler 21 m (69 ft) derinliğe kadar nesneler buldular

    Devamını oku
  • Okm Exp 4500 Light Derinlik Testi
    Okm Exp 4500 Light Derinlik Testi

    eXp 4500 Bir Bakışta Özel Özellikler. Hızlı, kolay kurulum ve çalıştırma, Çeşitli amaçlarla değiştirilebilir problar, Hedef alanın yerinde anında yorumlanması, Ölçülen değerler aşırı araştırma derinliğini gösterir, Ölçülen değerler.

    Devamını oku
  • Okm Fusion Professional Derinlik Testi
    Okm Fusion Professional Derinlik Testi

    3D zemin tarayıcı Fusion, define avcılarını, altın arayanları, maceracıları ve arkeologları kayıp defineleri, gömülü eserleri, gizli yerleri ve diğer tarihi bilgileri keşfetmeleri için idealdir. Derinlik Ölçümü: Bu teknolojiyle müşteriler 21 m (69 ft) derinliğe kadar nesneler buldular.

    Devamını oku
  • Okm Fusion Professional Plus Derinlik Testi
    Okm Fusion Professional Plus Derinlik Testi

    3D zemin tarayıcı Fusion, define avcılarını, altın arayanları, maceracıları ve arkeologları kayıp defineleri, gömülü eserleri, gizli yerleri ve diğer tarihi bilgileri keşfetmeleri için idealdir.

    Devamını oku
  • Okm Rover C4 Derinlik Testi
    Okm Rover C4 Derinlik Testi

    Rover Serisinin teknolojisini geliştirdik ve Rover C4'ü ürettik. Bu metal dedektörü ve 3D toprak altı radar sistemi ile hazine avınızı kolaylaştırmaktayız. Derinlik Ölçümü: Bu teknolojiyle kullanıcılar 21 m (69 ft) derinliğe kadar nesneler buldular.

    Devamını oku
  • Okm Rover Uc Derinlik Testi
    Okm Rover Uc Derinlik Testi

    Küçük, hafif ve trekking direği gibi görünmesi için yapılmıştır.Entegre FM radyolu bir yürüyüş çubuğu gibi gizlenmiş.Dedektör denetleyicisi olarak akıllı telefon ve 3D grafikler için ekran. Derinliği Ölçme: Bu teknoloji sayesinde kullanıcılar 21 m (69 ft) derinliğe kadar nesneler buldular.

    Devamını oku
  • Okm Fusion Light Derinlik Testi
    Okm Fusion Light Derinlik Testi

    Tarama fonksiyonu Manyetometre ile dünyanın manyetik alanı ölçülebilir. Manyetik alandaki anormallikler potansiyel bulguları gösterir. Bu sayede define sandıkları, eski mühimmat ve diğer demirli nesneler gibi uzun süre gömülü olan eserler tespit edilebilir.  Derinlik Ölçümü: Bu teknoloji sayesinde müşteriler 21 m (69 ft) derinliğe kadar nesneler buldular.

    Devamını oku
  • Okm Evolation Ntx Derinlik Testi
    Okm Evolation Ntx Derinlik Testi

    Uzun ömürlü ve şarj edilebilir piller Daha yüksek çözünürlüğe sahip renkli dokunmatik ekran. Bluetooth kulaklıkların entegrasyonu. Daha kompakt ve sağlam tasarım .  Geliştirilmiş sensör ve bobin teknolojisi Derinlik: Kullanıcılar 5-8 m derinliğe kadar nesneleri buldular.

    Devamını oku
  • Okm Pulse Nova Omega Derinlik Testi
    Okm Pulse Nova Omega Derinlik Testi

    Maksimum 2 metre derinliğe kadar algılama özelliği , geniş alanlarda daha hızlı tarama yapma imkanı , Pinpointer sayesinde nesneleri kolay tespit etme özelliği , mineralin yoğun olduğu alanlarda ve tuzlu suda çalışma yapmaya uygundur . 

    Devamını oku
  • Okm Pulse Nova Delta Derinlik Testi
    Okm Pulse Nova Delta Derinlik Testi

    Maksimum 2 metre derinliğe kadar algılama özelliği , geniş alanlarda daha hızlı tarama yapma imkanı , Pinpointer sayesinde nesneleri kolay tespit etme özelliği , mineralin yoğun olduğu alanlarda ve tuzlu suda çalışma yapmaya uygundur . Kolay değiştirilebilir problar , Sığ sularda altın araması için su geçirmez özel başlık

    Devamını oku
  • Okm Alfa Pulse Plus Derinlik Testi
    Okm Alfa Pulse Plus Derinlik Testi

    Bu dedektör ile 18 cm’lik başlıklarla maksimum 50 cm’ye kadar, 38 cm’lik başlıklarla maksimum 2 metreye kadar aramalar yapabilirsiniz. Omega başlıklar taşlık ve çalılık alanlarda kullanıma uygundur. Ayrıca özel olarak üretilen bu başlıklar yer altında bulunan doğal altın ve altına en yakın olan değerli metaller için özellikle duyarlı olacak şekilde üretilmiştir. 

    Devamını oku
Showing 61 to 72 of 80 (7 Pages)