Blog
Latest posts

Popular posts

  • Anfibio Multi Derin Define Testi
    Anfibio Multi Derin Define Testi

    Büyük nesneler için yapılmıs derinlik testidir.1 metre 30 cm civarında standart başlıkla derinlik yakalayabileceğiniz güzel bir dedektördür. Unutmayalım ki derinlik gömünün ne kadar eski olduğuyla alakalı olarak daha derin olacaktır.

    Devamını oku
  • Garrett Ace 300i Derin Define Testi
    Garrett Ace 300i Derin Define Testi

    Büyük nesneler için yapılmıs derinlik testidir. Tabi derinlik gömünün ne kadar eski olduğuyla alakalı olarak daha derin olacaktır. 1 metre 5 cm civarında standart başlıkla derinlik yakalayabileceğiniz güzel bir dedektördür.

    Devamını oku
  • Okm Bionic X4 DERİN DEFİNE TESTİ
    Okm Bionic X4 DERİN DEFİNE TESTİ

    Esnek ve Güçlü: 40 metreye kadar maksimum derinliğe ulaşmak için çok yönlü korumasız bir iletim sistemi kullanan zemin delici radar Derinlik: Kullanıcılar 40 metre derinliğe kadar nesneler buldular. Kullanım Örnekleri: Arkeoloji, jeoteknik mühendisliği, hazine avcılığı

    Devamını oku
  • Okm Gepard GPR 3D Derinlik Testi
    Okm Gepard GPR 3D Derinlik Testi

    Gepard yer altı radarı, 40 metreye (131 ft) kadar derinlilere ulaşmak için çok yönlü korumasız bir iletim sistemi kullanır. Çevik ve kompakt ünite, Android Tablet PC aracılığıyla tek bir kullanıcı tarafından kolayca çalıştırılabilir.

    Devamını oku
  • Garrett Ace Apex Derin Define Testi
    Garrett Ace Apex Derin Define Testi

    Düşük frekanslar genellikle, daha büyük ve daha iletken hedeflerde (yani büyük gümüş paralarda) gelişmiş algılama sağlar. Yüksek frekanslar genellikle daha küçük ve daha az iletken hedefler (yani dövülmüş gümüş paralar, altın külçeler) üzerinde gelişmiş algılama sağlar.

    Devamını oku
  • Okm eXp 4500 Pro Plus Derinlik Testi
    Okm eXp 4500 Pro Plus Derinlik Testi

    Çok Yönlü: OKM’nin çok işlevli yüzey altı algılama dedektörü (Tüm özellikler dahil) Derinliği Ölçme: Bu teknolojiyle kullanıcılar 21 m (69 ft) derinliğe kadar nesneleri bulabiliyorlar. (Referanslarımızı kontrol edebilirsiniz.)

    Devamını oku
  • Garrett ace 200i Derin Define Testi
    Garrett ace 200i Derin Define Testi

    Garrett ACE 200i Dedektör, ilk kez metal algılaması yapmak isteyen yeni başlayanlar için mükemmeldir. Bu Garrett metal dedektörü, cihaza, zeminin altına gömülü belirli metal türüne karşılık gelen bir okuma sağlayan bir Dijital Hedef Kimliği özelliği dahil etmiştir. ACE 200i ayrıca bir hedefin derinliğini belirlemeye yardımcı olabilir ve bunu yaparken kullanıcıya net, anlaşılması kolay hedef sinyaller sağlar. 

    Devamını oku
  • Garrett Ace Apex Z-Lynk Derin Define Testi
    Garrett Ace Apex Z-Lynk Derin Define Testi

    6 ADET ALGILAMA MODU + PINPOINT: Zero(Tüm MEtal), COINS(METAL Paralar), US COINS(ABD BOZUK Paraları) (bozuk para simgeleriyle), JEWELRY(Mücevher), RELİCS(DEFİNE Emanetlerİ) ve CUSTOM (ÖZEL MÜŞTERİ PROGRAMI) HI-RESOLUTION (yüksek çözünürlüklü) toprak ZEMİN ayarı : Demirli zeminden tuzlu suya kadar, 175 nokta zemin dengesi çözünürlüğü (Garrett AT Max'taki gibi).

    Devamını oku
  • Jeosonar 3D Çift Sistem Derin Define Testi
    Jeosonar 3D Çift Sistem Derin Define Testi

    Jeosonar 3D (Üç Boyutlu) Çift Sistem ileri teknoloji ile üretilmiş en gelişmiş metal ve boşluk tespiti yapabilen dedektör sistemidir. Derin dedektör sınıfında olan Jeosonar 3D Çift Sistem, yeraltında tespit ettiği metal hedefleri Altın, Değerli, Değersiz ve Çelik olmak üzere dört grupta İnceler. 

    Devamını oku
  • İnvenio PRO Derin Define Testi
    İnvenio PRO Derin Define Testi

    Tüm teknolojisi kendine ait olan ve 3 ayrı konuda patent başvurusu yapılmış, dünyanın ilk akıllı dedektör ve görüntüleme sistemi Invenio’yu geliştirmeyi başararak bugün gururla kullanıcılarına sunmuştur.gelecekte tüm hobi dedektörlerinin (tek para ve buluntu dedektörleri) yanı sıra doğal altın parçacıklarını tespit eden altın dedektörlerine de uygulanması amaçlanmaktadır.

    Devamını oku
  • OKM GeoSeeker Derinlik Testi
    OKM GeoSeeker Derinlik Testi

    Jeoelektrik Su ve Boşluk Dedektörü: 250 m derinliğe kadar toprak direncini belirler ve ölçülen değerleri 3D olarak görselleştirir. Derinlik: Müşteriler 250 metreye kadar su buldular. Kullanım Durumları: Su tespiti, boşluk tespiti, jeoteknik mühendisliği Çalışma Modları: Jeoelektrik tarama Algılanabilir Nesneler: Su birikintileri, su taşıyan çakıl, oyuklar

    Devamını oku
  • Garret Euro Ace Derin Define Testi
    Garret Euro Ace Derin Define Testi

    Geliştirilmiş ses özelliği sayesinde demir ve demir olmayan kıymetli metalleri sesli uyarı sistemi sayesinde rahatlıkla ayırt edebilirsiniz.5 farklı Arama Modu ile önceden ayarlanmış standart bir ayarı seçin ya da ayrışımı kendiniz ayarlayın.Metal hedefin derinliğini, sürekli tek para derinlik göstergesi sayesinde anlık takip edin.

    Devamını oku
Showing 13 to 24 of 81 (7 Pages)