Blog
Latest posts

Popular posts

  • Okm Pulse Nova Delta Derinlik Testi
    Okm Pulse Nova Delta Derinlik Testi

    Maksimum 2 metre derinliğe kadar algılama özelliği , geniş alanlarda daha hızlı tarama yapma imkanı , Pinpointer sayesinde nesneleri kolay tespit etme özelliği , mineralin yoğun olduğu alanlarda ve tuzlu suda çalışma yapmaya uygundur . Kolay değiştirilebilir problar , Sığ sularda altın araması için su geçirmez özel başlık

    Devamını oku
  • Garret ACE 150 Derin Define Testi
    Garret ACE 150 Derin Define Testi

    Cihazda bulunan Derinlik Göstergesi ile hedefin derinliğini belirleyerek kolay ve hızlı bir şekilde aramaya başlayabilirsiniz..Diğer ACE serisi ürünlerin başlıkları ile uyumludur.Geniş LCD ekran sayesinde hedefin kimlik bilgisini kolaylıkla görebilirsiniz.Geniş LCD ekran üzerinde yer alan pil göstergesi ile anlık pil takibi yapabilirsiniz.

    Devamını oku
  • Pulsedive Scuba Dedektörü ve Pointer Derin Define Testi
    Pulsedive Scuba Dedektörü ve Pointer Derin Define Testi

    PulseDive  Scuba metal arama dedektörün de bütünleşmiş versiyonu su altı aramaları için ve yüzeye dağılmış tek paraları hedeflemek için kullanılan metal dedektörü PulseDive. 

    Devamını oku
  • Garrett GTI 2500 (SupremePackage) Derin Define Testi
    Garrett GTI 2500 (SupremePackage) Derin Define Testi

    7,2 kHz'lik yeni 9,5 başlığıyla, bilgisayarlı otomatik toprak ayarı ile Garrett GTI 2500 akıllı ve çok yönlü metal dedektörü olarak dünya dedektör listelerinde ilk sıralarda yer almaktadır. Ayrıca, hedefin boyutunu ve derinliğini ekranda bildirme özelliği diğer dedektörlerden ayrılan en büyük özelliğidir. 

    Devamını oku
  • Okm Alfa Pulse Derinlik Testi
    Okm Alfa Pulse Derinlik Testi

     Bu dedektör ile 18 cm’lik başlıklarla maksimum 50 cm’ye kadar, 38 cm lik başlıklarla maksimum 2 metreye kadar aramalar yapabilirsiniz. Omega başlıklar taşlık ve çalılık alanlarda kullanıma uygundur. 

    Devamını oku
  • Okm GeoSeeker Mini Derinlik Testi
    Okm GeoSeeker Mini Derinlik Testi

    Jeoelektrik Su ve Boşluk Dedektörü: 100 m derinliğe kadar toprak direncini belirler ve ölçülen değerleri 2D olarak görselleştirir. Derinlik: Kullanıcılar 100 metreye kadar su buldular. Kullanım Örnekleri: Su algılama, boşluk algılama, jeoteknik mühendislik Çalışma Modları: Jeoelektrik tarama Algılanabilir Nesneler: Su birikintileri, su taşıyan çakıllar, oyuklar

    Devamını oku
  • Gold Pronet SKY Derin Define Testi
    Gold Pronet SKY Derin Define Testi

    Makinamız> altın, gümüş, bakır ve demir ayrımı yapmaktadır.Toprak ayarı hem manuel hem otomaik olmak üzere 2 özellikte mevcuttur.Horasan, kaya, mermer, beton ve toprak altındaki metali değerli değersiz ayrımlı olarak net tespit eder.Uzun şarjlı bataryası sizleri arazide yarı yolda bırakmaz.19 khz yüksek frekans.Pratik dizayn sizlere kolay kullanım sağlar.

    Devamını oku
  • Pulsedive Pointer Derin Define Testi
    Pulsedive Pointer Derin Define Testi

    PulseDive  Scuba metal arama dedektörün de bütünleşmiş versiyonu su altı aramaları için ve yüzeye dağılmış tek paraları hedeflemek için kullanılan metal dedektörü PulseDive. 

    Devamını oku
  • Okm Alfa Pulse Plus Derinlik Testi
    Okm Alfa Pulse Plus Derinlik Testi

    Bu dedektör ile 18 cm’lik başlıklarla maksimum 50 cm’ye kadar, 38 cm’lik başlıklarla maksimum 2 metreye kadar aramalar yapabilirsiniz. Omega başlıklar taşlık ve çalılık alanlarda kullanıma uygundur. Ayrıca özel olarak üretilen bu başlıklar yer altında bulunan doğal altın ve altına en yakın olan değerli metaller için özellikle duyarlı olacak şekilde üretilmiştir. 

    Devamını oku
  • Garrett AT Pro Derin Define Testi
    Garrett AT Pro Derin Define Testi

    Gar­rett'in yeni teknolo­jisi pro­fesy­onel de­fine avcılarına her tip kötü arazi şart­larında dahi madeni par­aları, de­fineleri, hazineleri, de­fine sandıklarını,mücevher­at­ları, ve altın külçelerini bulma imkanı sun­mak­tadır.Su altı kul­lanımına uy­gun.3 me­tre su geçirme­z­lik özelliği.

    Devamını oku
  • Okm Evolation Ntx Derinlik Testi
    Okm Evolation Ntx Derinlik Testi

    Uzun ömürlü ve şarj edilebilir piller Daha yüksek çözünürlüğe sahip renkli dokunmatik ekran. Bluetooth kulaklıkların entegrasyonu. Daha kompakt ve sağlam tasarım .  Geliştirilmiş sensör ve bobin teknolojisi Derinlik: Kullanıcılar 5-8 m derinliğe kadar nesneleri buldular.

    Devamını oku
  • Garrett AT Max Derin Define Testi
    Garrett AT Max Derin Define Testi

    Gümüş paraları, altın mücevherleri ve bakır defineleri mükemmel derinliklerden bulmak üzere optimize edilmiş 13.6 kHz Arama Frekansı.Tatlı ve Tuzlu Su altı kullanımına uygun.

    Devamını oku
Showing 25 to 36 of 81 (7 Pages)